Velkommen med din autocamper på Nappedam Lystbådehavn

Du er hjerteligt velkommen som gæst til overnatning på udvalgte områder af havnens P-areal i perioden fra d. 15. maj til d. 15. oktober. Følg og overhold venligst skiltene på pladsen for nærmere anvisning. 

Der findes el, vand og trådløst internet på havnen samt moderne bade- og toiletfaciliteter ved klubhuset, som står til fri afbenyttelse for betalende gæster. I klubhuset forefindes TV, radio samt pc med adgang til internet. De blå cykler, der står på havnen, kan gratis benyttes af havnens gæster.

Der er altid medlemmer på havnen, du kan bede om hjælp, fx hvis du ønsker at købe noget i kiosken. Hver aften møder et af havnens medlemmer på skift ind til nattevagt. Nattevagten har et præventivt formål og er samtidig en venlig gestus overfor overnattende gæster, der altid kan komme i kontakt med en person, der kender havnen og dens faciliteter. 

Der er fra havnen kun 3 km til Rønde midtby, hvor der findes flere dagligvarebutikker samt et væld af specialbutikker og spisesteder. Man kan nemt cykle eller gå der til ad cykelsti eller gennem de smukke skove.

Ved havnen afgår bus til Rønde, Ebeltoft, Mols og Århus. Der er cykelsti til Rønde og Mols. 

Betaling: Betaling/Tallyweb

Havneinfo

1. Havnekontor, klubhus, toilet, bad, grill
2. Dieselolie (salg kun efter aftale), slæbested 
3. Legeplads
4. Gæstepladser
5. Jolle- og kajakhuse, toilet
6. Jolle- og kajakrampe