Jolleafdelingen Nappedam har en velfungerende ungdomsafdeling, hvor vi giver de unge mulighed for at lære at sejle og have nogle gode timer på vandet. Vi sejler i optimist, Feva, Tera, Lasere og 405 joller.

Afdelingen bygger på dygtige trænere, samt aktive forældre og hjælpere. Med hjælp fra mange sponsorer fra det omkringliggende erhvervsliv er det muligt at stille klubjoller til rådighed for de unge jollesejlere. Alle er velkommen i jolleafdelingen for at sejle eller give en hånd med ved de praktiske gøremål.

På havnen deler vi klubhus med kajakafdelingen og klubhuset består af et teorilokale, dejlige badefaciliteter samt et værksted med plads til opbevaring af grej. Faciliteterne er helt i top der giver plads til mange gode timer, også når vi ikke sejler.

Vi deltager i, og arrangerer kapsejladser, og som noget helt specielt gælder dette også for nybegynderne og de helt unge sejlere, men er du ikke til kapsejlads, er der et væld af andre aktiviteter du kan deltage i.

I løbet af sæsonen, der starter i marts og slutter i september, har vi mange specielle arrangementer, hvor du, dine forældre og søskende kan være med. Vel mødt i Jolleafdelingen.

Kontakt:

Har du spørgsmål til det at gå til sejlads i jolleafdelingen i Nappedam, så skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..